DESIGN DE AMBALAJ

Stim ca in ziua de azi, ambalajul exprima mai mult decat cuvinte, tocmai de aceea am pregatit o serie de strategii de identitate vizuala memorabile pentru publicul tinta. Fie ca este vorba de design grafic pentru un proiect individual sau pentru ambalaje industriale, Dualmind livreaza concepte noi, gata sa zdruncine piata, in tot ceea ce inseamna packaging design.

Experienta noastra si multitudinea ambalajelor dezvoltate ne-a ascutit simtul estetic suficient pentru a crea o identitate vizuala demna de luat in calcul. Pentru ca impactul vizual este foarte important in designul grafic, atentia noastra cade pe detalii. Produsele „eye catchy” se vor face remarcate si recunoscute sub amprenta Dualmind.

PROCESUL CREATIV

Toate proiectele dezvoltate de Dualmind urmeaza un proces creativ foarte riguros. De aceea ne mandrim cu un timp de livrare decent si o calitatea acceptabila a lucrarilor. Gandim si implementam concepte de design atractive cat ai pocni din degete. Forme noi si vizualuri noi in designul de ambalaje stau sa se nasca, indiferent de industria din care provine proiectul.

Suntem pregatiti sa gandim si sa proiectam ambalaje inedite si surprinzatoare, cu tot ceea ce tine de identitatea vizuala. Inca de la prima intalnire vei intelege ca ne stim foarte bine meseria si suntem pregatiti sa acceptam orice provocare din acest domeniu.